Un sprijin de nădejde în clipe de durere

De 20 de ani ne asumăm misiunea de a oferi sprijin, respect și siguranță familiilor în timpul pierderii unei persoane dragi.

250+ recenzii de 5
Rezultatele cu care ne mândrim

20+

ani de experiență

1mil.+

km parcurși anual

10.000+

familii ajutate

100%

clienți satisfăcuți

MISIUNEA KIRILĂ FUNERAR

Oameni, în slujba oamenilor

La Kirila Funerar, ne-am asumat de peste 20 de ani misiunea de a oferi sprijin, respect și confort familiilor în timpul pierderii unei persoane dragi. Ne dedicăm să fim un ghid empatic și de încredere, oferind servicii funerare de înaltă calitate ce reflectă demnitatea și respectul fiecărei vieți.

Descoperă serviciile noastre

Peste 10.000 de familii ajutate la greu

Alături de tine în momente dificile, susținuți de încrederea și aprecierea clienților noștri

Valentin Ambrozie

Am apelat la serviciile Kirila Funerar pentru repatrierea soacrei din Anglia in Brasov/România. Din momentul in care am luat legătura cu domnul Sebastian mi-au fost explicați toți pașii ce trebuiesc parcurși, ce documente au nevoie și de ce se vor ocupa dânșii. O companie foarte serioasă cu oameni foarte serioși care știu ce fac și care ofera suport la orice ora din zi și din noapte. Recomand cu încredere și în același timp vreau sa le și mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovada.

20+
ani de experiență

1,000,000+
km. străbătuți

100%
clienți satisfăcuți

24/7
program non-stop

O poveste începută cu compasiune în urmă cu peste 20 de ani

2004
Am Deschis Primul Nostru Birou

În 2004, am făcut primul pas în călătoria noastră, deschizând primul birou Kirila Funerar. Acesta a marcat începutul dedicării noastre pentru a oferi servicii funerare de calitate și sprijin familiilor aflate în momente de suferință.

2008
Am Investit în Mașini Funerare Noi

În 2008, am investit în modernizarea flotei noastre prin achiziționarea de mașini funerare noi. Această investiție ne-a permis să oferim servicii de transport funerar la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

2019
Am Construit un Depozit Funerar Logistic

În 2019, am construit un depozit funerar logistic, îmbunătățind semnificativ eficiența și capacitatea noastră de a gestiona și depozita toate materialele necesare pentru serviciile funerare. Acest pas a fost esențial pentru a asigura disponibilitatea constantă a resurselor.

2020
Am Lansat Divizia de Repatrieri și Am Deschis un Nou Birou

În 2020, am lansat divizia de repatrieri, extinzându-ne astfel serviciile pentru a include transportul internațional al persoanelor decedate. De asemenea, am deschis un nou birou pentru a servi mai bine comunitatea noastră și pentru a oferi acces mai ușor la serviciile noastre.

2022
Ne-am Extins cu Magazine în Baia Mare și Satu Mare și Am Obținut Acreditarea Prefecturii din Paris

Anul 2022 a fost unul de creștere semnificativă, odată cu deschiderea unui magazin în Baia Mare și a unui alt magazin în Satu Mare. În plus, am obținut acreditarea Prefecturii din Paris pentru transport funerar din Franța, consolidând astfel capacitatea noastră de a oferi servicii internaționale.

2023
Am Deschis un Centru Funerar Modern și Am Aderat la Mai Multe Asociații

În 2023, am inaugurat un centru funerar autorizat, echipat cu toate facilitățile necesare pentru a oferi servicii complete. Tot în acest an, am aderat la mai multe asociații profesionale, reafirmându-ne angajamentul pentru excelență și colaborare în domeniul funerar.

3 motive să alegi serviciile Kirilă Funerar

Înțelegem că doliul este plin de suferință și că e atât de important să ai pe cineva care să preia o parte din povara ta. Suntem aici să te sprijinim! Iată trei motive principale pentru care alegerea serviciilor noastre îți va aduce liniște și beneficii.

Consultanță Profesională și Suport Moral

Vei beneficia de consultanță profesională și suport moral pe toată durata evenimentelor. Ne mândrim cu recomandările primite de la peste 10.000 de clienți mulțumiți.

Promptitudine și Comunicare Constantă

Reacționăm prompt și te ținem mereu la curent. Te vom informa în permanență cu privire la toate detaliile și procedurile pe parcursul desfășurării evenimentelor.

Transparență și Prețuri Avantajoase

Ne angajăm să oferim prețuri clare și accesibile. Ne străduim întotdeauna să obținem cele mai bune oferte pentru tine, adaptate cerințelor și necesităților tale individuale.

O Sursă de Sprijin Dincolo de Serviciile Funerare

MISIUNEA KIRILĂ FUNERAR

Ghidul "Pas cu Pas" pentru Documentația Post-Deces

La Kirila Funerar, înțelegem că gestionarea documentației post-deces poate fi un proces dificil și confuz pentru familiile aflate în doliu. De aceea, am dezvoltat un ghid complet care cuprinde toate informațiile și procedurile necesare pentru întocmirea documentelor. Ghidul nostru detaliat îți oferă pași clari și informații practice care vă ghidează prin procesul de obținere a certificatelor și autorizărilor necesare într-un mod eficient și respectuos.

Descoperă lista documentelor

memorialul virtual

Un Spațiu Etern al Amintirii și Comemorării

Pentru a onora și comemora viața și moștenirea persoanelor dragi, Kirila Funerar oferă un memorial virtual dedicat. Acest spațiu online special creat permite familiilor să împărtășească amintiri, gânduri și mesaje de condoleanțe într-un mod intim și personal.

Vezi toate memorialele

Cum să străbați perioada de doliu

Totul despre doliu

Îți punem la dispoziție un E-book în care vei găsi sfaturi și informații prețioase care să te ajute să treci prin această perioadă dificilă. Indiferent de persoana pe care ai pierdut-o, fie că este vorba de un membru al familiei, un prieten sau un coleg, suntem aici pentru a-ți oferi sprijin și înțelegere. Ghidul nostru este plin de instrumente și resurse utile pentru a te ajuta să faci față și să-ți reconstruiești viața într-un mod sănătos și echilibrat.

Descarcă E-book
Valentin Ambrozie

Am apelat la serviciile Kirila Funerar pentru repatrierea soacrei din Anglia in Brasov/România. Din momentul in care am luat legătura cu domnul Sebastian mi-au fost explicați toți pașii ce trebuiesc parcurși, ce documente au nevoie și de ce se vor ocupa dânșii. O companie foarte serioasă cu oameni foarte serioși care știu ce fac și care ofera suport la orice ora din zi și din noapte. Recomand cu încredere și în același timp vreau sa le și mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Helga Lazar

L-am repatriat pe tatal meu din Germania cu probabil cea mai profesionista firma de acest gen din Romania. Am gasit firma prin cautare google si i-am contactat pentru ca au sediul in Satu-Mare si speram sa il poata duce pe tata la Baia Mare. Pot sa spun ca din primul moment in care i-am contactat a trecut disperarea pe care orice om o simte in cazuri de deces despre cum o sa fac mai departe, unde trebuie sa alerg mai intai si asa mai departe, pentru ca Dl. Kirila a avut grija sa ma lamureasca la tot pasul ce urmeaza si firma s-a ocupat de tot ce este necesar pana la inmormantare, atat in Germania cat si in Satu-Mare/Baia Mare. Va multumesc din suflet dle Kirila, nu numai pentru profesionalitate ci si pentru felul in care m-ati indrumat si ati fost permanent alaturi cu raspunsuri si solutii la orice ora!Cu respect si multumiri,Helga Lazar

Stephanie Steph

Am avut o colaborare impecabilă. Personalul a dat dovada de empatie si blândețe considerând situația delicata in care familia s-a aflat. De asemenea am apreciat ca mi s-a răspuns prompt la telefon si au dat dovada de implicare.Recomand!

Dan Ionescu

Recomand serviciile Kirila Funerar. Am avut o situatie mai complicata in care unchiul meu a decedat in Londra si nu aveam pe nimeni acolo. Kirila Funerar s-au ocupat de absolut tot ceea ce a insemnat birocratie in Londra. Comunicarea a fost excelenta in tot acest timp. Au ajuns cu unchiul meu la biserica exact cum am stabilit. Ne-au ajutat si cu traducerea legalizata a certificatului de deces. Serviciile lor au fost de o calitate exemplara. Pentru o situatie asa de neplacuta colaborarea cu ei a fost exceptionala.

Gabriela Rozsi

Am acordat cinci stele deoarece eu si familia am fost foarte mulțumiți de serviciile prestate. Totul s-a rezolvat cu bine: acte, transport din străinătate, tot ce am avut nevoie.Va multumim

Tania Hughes

Am repatriat cu firma Kirilă Funerar  pe mama mea din Anglia in Romania .Suntem foarte multumiti de serviciul impecabil prestat de acesti oameni minunati cu suflet mare. Ii recomand cu toata  increderea si caldura! Va multumesc domnul Sebastian si intreaga echipa, pentru  raspuns foarte prompt la toate  nedumeririle si  intrebarile noastre. Intreaga  familie va multumim  ca  ne-ati facut povara pierderii unui  suflet drag  ceva mai usoara , sigur ca pierderea mamei nu a  fost  un lucru usor, dar dvs ati fost sprijin cand  eram disperata si debusolata. Va recomand cu incredere celor asa ca mine  disperati si debusolati. Va multumesc!

Ana Cristina Iorga

Va multumesc foarte mult, sunteti minunati, empatici si foarte informativi si implicati in tot ceea ce faceti. Mi.ati fost alaturi in cele mai grele momente de la primul contact cu dvs. pana la final. Ati oferit serivicii de cea mai mare calitate, foarte promt ma.ti informat despre orice situatie si ati avut o comunicare client-firma ireproșabile. Nu am cuvinte sa va pot multumi, pentru ceea ce ati facut pentru mine. Va recomand cu tot dragul in asemenea momente: sunteti cei mai buni.

Florian Cruduleci

Un eveniment nedorit la care care aceasta companie a dat dovada de o maxima seriozitate si care ne-au ajutat extraordinar de mult. Va multumesc

Emilian Cretu

Am avut o experiență de excepție colaborând cu aceasta firma. Mulțumim pentru serviciile impecabile, seriozitatea și comunicarea extraordinară, dovedită în momentul pierderii mamei. Domnul Sebastian este un om deosebit, cu multă înțelegere și implicare într-o astfel de situație, venind în întâmpinarea familiei îndurerate cu soluții oneste, juste.

Profesionalismul și încrederea pe care ne-au oferit-o a fost la superlativ.Ne-au oferit cele mai bune variante, și decalitate. Recomandam cu mare drag.

Ana Adriana Cseterki

In primul rand vreau sa va multumesc pentru faptul ca sunteti oameni si apoi prestatori de servicii. In al doilea rand vreau sa va recomand din suflet, tuturor celor care ajung sa treca prin aceste momente grele, de a pierde pe cineva. Sunt foarte profesionisti, prompti, disponibili, respectuosi si calzi. De curand l-am repatriat pe tatal meu din Paris in Romania cu Kirila Funerar si a fost calitate peste asteptarile mele iar pretul cu mult sub asteptarile mele. Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa continuati la fel si Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei ajunsi la el!

Teodora V.

Profesionalism si o firma de incredere. Va multumesc pentru sprijinul acordat in clipele grele.

Tu ai intrebări, noi avem răspunsuri

Cum decurge procesul de repatriere?

Repatrierea presupune mai multe etape, printre care obținerea documentelor esențiale, precum Certificatul de Deces, coordonarea cu ambasadele sau consulatele și organizarea transportului înapoi în țara de origine. Kirila Funerar se ocupă de toate aceste proceduri pentru a asigura o experiență lipsită de griji.

Este necesară îmbălsămarea pentru repatriere?

Este posibil să fie necesară îmbălsămarea, iar această cerință poate depinde de legile și reglementările specifice ale țărilor implicate. Kirila Funerar are experiența necesară pentru a naviga aceste cerințe și vă va informa în mod corespunzător în cazul în care este necesară îmbălsămarea.

Ce se întâmplă dacă decesul are loc într-o țară în care aparținătorul nu vorbește limba?

Barierele lingvistice pot complica o situație deja dificilă. Echipa experimentată de la Kirila Funerar va comunica cu autoritățile locale și furnizorii de servicii, indiferent de limbă, pentru a asigura un proces de repatriere fără probleme.

Ce se întâmplă în cazul în care decesul are loc într-un weekend sau în timpul unei sărbători?

Echipa Kirila Funerar este disponibilă 24/7, 365 de zile pe an, inclusiv în weekend-uri și sărbători, pentru a oferi asistență și a iniția procesul de repatriere atunci când este necesar.

Care sunt cele mai întâlnite provocări în timpul repatrierii și cum le abordați?

Cele mai frecvente provocări în timpul repatrierii includ adesea o birocrație complexă, înțelegerea cerințelor legale din străinătate și organizarea transportului. Cu experiența noastră și serviciul nostru complet, Kirila Funerar navighează cu succes aceste provocări pentru a face experiența repatrierii cât mai lină posibil.

Ce costuri presupune serviciul de repatriere?

Costul repatrierii poate varia în funcție de diferiți factori, cum ar fi distanța, cerințele legale specifice și modalitatea de transport aleasă. Kirila Funerar se angajează să ofere tarife transparente și opțiuni accesibile.

Pot fi trimise obiecte personale înapoi cu decedatul?

În majoritatea cazurilor, obiectele personale pot fi repatriate împreună cu decedatul. Cu toate acestea, pot exista anumite restricții, iar Kirila Funerar vă va ghida prin aceste specificații.

Este permisă călătoria familiei cu decedatul în timpul repatrierii?

Posibilitatea ca familia să călătorească cu decedatul depinde de circumstanțele specifice și de modalitatea de transport aleasă.

Cum se desfășoară repatrierea în contextul diferitelor religii și obiceiuri?

Kirila Funerar respectă și se adaptează la diferitele practici religioase și obiceiuri culturale în procesul de repatriere. Echipa noastră va colabora îndeaproape cu familiile pentru a se asigura că aceste aspecte sunt tratate cu atenție și respect.